Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Σας προσκαλούμε στην Εσπερίδα της ΣΘΕΤ για τα 20 χρονα της Σχολής που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, 2018 στο συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

με εκτίμηση

 

Ιωάννης  Κ. Καλαβρουζιώτης

Καθηγητής-Κοσμήτορας ΣΘΕΤ-ΕΑΠ

Αγαπητοί Μεταπτυχιακοί και Μέλη ΣΕΠ , καλημέρα σας,

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ Κινητικότητα για Διδασκαλία, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις των Καθηγητριών Aysegul Tanik και Gulen Iskender (προσκεκλημένων από το Istanbul Technical University) με θέματα:

- "Wastewater Treatment and Solid Waste Management in the Urban Environment" και
- "Anaerobic Treatment of Industrial Wastewater" αντίστοιχα.

Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα την Τρίτη 11/12/2018 και ώρα 16:00, στην αίθουσα ΠΓ01 του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Περιβόλα (Πάροδος Αριστοτέλους 18).

Σας καλούμε να παρευρεθείτε.

με εκτίμηση

 

Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης

Καθηγητής-Διευθυντής σπουδών ΔΙΑ

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παρουσίασης των διπλωματικών εργασιών στο μεταπτυχιακό ‘Διαχείριση αποβλήτων’ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές 4ο εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, Θερινό Σχολείο του ΕΑΠ με τίτλο: «Wastewater and Biosolids Management (WWSS18)» που διεξήχθη από 23-27 Ιουλίου στο ΕΑΠ.

Σε αυτό δίδαξαν τριάντα Έλληνες και Ξένοι Καθηγητές Πανεπιστημίων και ερευνητικών Ινστιτούτων (Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Ιορδανία, Πορτογαλία, Φιλιππίνες). Απευθύνθηκε σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για θέματα επεξεργασίας και διαχείρισης των αποβλήτων και στόχευσε στην ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τις πρακτικές διαχείρισης κυρίως των υγρών αποβλήτων, αλλά και των βιοστερεών, με μεταφορά εμπειριών και τεχνογνωσίας από διαφορετικές χώρες. Για πρώτη δε φορά το Σχολείο υποστηρίχθηκε από την International Water Association.

Το Σχολείο το παρακολούθησαν εκτός των ξένων συμμετεχόντων και στελέχη Περιφερειών της Χώρας (Στερεάς Ελλάδος και Αττικής), Υπουργείων (ΥΠΕΧΩΔΕ, Δημ. Τάξεως), Διαχειριστικών Αρχών (ΜΟΔ), αλλά και Ιδιωτικών Φορέων (ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΑΣ, ΕΥΑΘ, Λάρκο, ΟΛΠΑ) εταιριών όπως Ακτωρ, Μεσόγειος, Ηλέκτωρ, ΕΤΒΑ κ.α.) που απασχολούνται υπηρεσιακά με τα θέματα της διαχείρισης των υγρών και βιοστερεών.

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνουμε στα πλαίσια της παρουσίασης των διπλωματικών εργασιών στο μεταπτυχιακό ‘Διαχείριση αποβλήτων’  που θα
πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης Αμφιθέατρο Β’ (Διεύθυνση: Πειραιώς 211, Ταύρος, Αθήνα) το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 11.00-13.00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ