Μενού Κλείσιμο

8ο Διεθνές e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα “Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων & Βιοστερεών” (WWSS23)

Το Εργαστήριο Τεχνολογιών Αειφορικής Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΤΑΔΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της ΣΘΕΤ/ΕΑΠ κ. Καλαβρουζιώτη Ιωάννη, διοργανώνει το 8ο Διεθνές e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα “Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων & Βιοστερεών (WWSS23).

Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί από 24 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου 2023 μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου η φυσική παρουσία ΔΕΝ απαιτείται.
Το WWSS23 θα καλύψει θεματικές ενότητες σχετικές με τη Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων & Βιοστερεών στον τομέα της ενέργειας, της κατάλυσης, της κλιματικής αλλαγής, της γεωργίας, της μικροβιολογίας και της δημόσια υγείας, όπου διακεκριμένοι Επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες τάσεις στα σχετικά επιστημονικά πεδία. Στο πλαίσιο του Θερινού σχολείου θα διεξαχθεί εργαστηριακή θεματική ενότητα, παρουσιάσεις μελετών περίπτωσης μέσω e-posters από τους συμμετέχοντες και τεχνική ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων του Αιγίου.

Το Θερινό Σχολείο μπορούν να παρακολουθήσουν Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές, Υποψήφιοι Διδάκτορες, Μεταδιδακτορικοί και άλλοι Ερευνητές που ενδιαφέρονται για θέματα που σχετίζονται με την Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων & Βιοστερεών .

Για Δηλώσεις Συμμετοχής πιέστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο site του Θερινού σχολείου: https://wastewater2023.eap.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο