Μενού Κλείσιμο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της διήμερης διεθνούς επιστημονικής συνάντησης για τα Απόβλητα στο ΕΑΠ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της διήμερης διεθνούς επιστημονικής συνάντησης με τίτλο: “Νέες ευκαιρίες και προοπτικές της επαναχρησιμοποίησης των αποβλήτων” ,που διεξήχθηκε  στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου 2017, με την συμμετοχή εξήντα (60) Καθηγητών Πανεπιστημίων από Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία.

 Ο Κοσμήτορας της ΣΘΕΤ του ΕΑΠ  κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης ευχαρίστησε  την Πρόεδρο του προγράμματος κα Δέσπω Φάττα –Κασινού, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την συμβολή της στην περιβαλλοντική προστασία και αναβάθμιση, όλους τους ξένους και έλληνες συναδέλφους, αλλά και το ΕΑΠ που στήριξε στις εγκαταστάσεις του την διεθνή συνάντηση.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού υπήρξε εικαστική έκθεση με θέμα το Νερό του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Τρυπαναγνωστόπουλου  καθώς επίσης και έκθεση φωτογραφίας.

 Οι ξένοι επιστήμονες επισκέφθηκαν το Σπίτι του Νερού στην Πάτρα και ξεναγήθηκαν στους αρχαιολογικούς  χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο